11
apr

Glamsbjerg Børnehus søger pædagog

Vikar frem til 31.07.2018 med mulighed for forlængelse

Er du en engageret pædagog, der er glad for børn og god til relationer, har vi måske jobbet til dig. Har du god energi, er glad for naturen/udelivet, og kan du lide udvikling, vil det være godt. Vi er også interesseret i at høre, hvad du ellers kan byde ind med, da vi er et hus i udvikling, som gerne hører om dine ideer også.

I Glamsbjerg Børnehus bliver du en del af et engageret team, der brænder for deres fag og samtidig ser det som en vigtig opgave at være gode sparringspartnere for forældrene i vores fælles optagethed af børnenes udvikling.

De fleste i huset er uddannet i ICDP, som vi for tiden arbejder på at implementere. Ellers er vores fokus rettet på at skabe fundamentet for, at børnene hver dag kan føle sig glade og trygge i vores varetægt.

Du kommer i første omgang til at være på vores gruppe med 4-5 årige. Gruppen er hver formiddag i det, vi kalder ”Solhytten”, som er en hytte tæt på skolen og i naturen.

Det gør ikke noget, hvis du synger og spiller musik, taler med dyb stemme, har mange kræfter og er dygtig til at håndtere en sav og en skruetrækker.

Det er ikke en forudsætning, men ville være et godt supplement til os andre.

Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Du er også velkommen til at kontakte forstander Ejvind Rosenvang på 64 72 10 30/25 30 93 95 eller Afdelingsleder Tina Bue på 64 72 17 55/93 633614

Der er ansøgningsfrist 20.april 2018, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler 23. og 24. april 2018. Vi modtager ansøgninger pr. mail til kontor@gfeskole.dk