9
maj

Glamsbjerg Børnehus søger afdelingsleder

Glamsbjerg Fri- og Efterskole søger afdelingsleder til børnehave og vuggestue

På Glamsbjerg Fri- og Efterskole har vi mange dejlige børn i vores børnehave og vuggestue, og vi har lige renoveret hele Børnehuset.
Så nu mangler vi bare en spændende og dygtig afdelingsleder, der brænder for det daglige arbejde med børnene og for sammenhængen mellem Børnehus og indskoling.

Dine opgaver
Som afdelingsleder holder du ugentlige møder med skolens ledelse.

I Glamsbjerg Børnehus står du for den daglige tilrettelæggelse af arbejdet, samt koordinering af ressourcer i børnehaven (42 børn) og vuggestuen (14 børn). Du vil med netop din ledelsesstil sikre, at børnehuset fortsat er attraktivt for såvel forældre og børn som ansatte.

Du forstår at inspirere og understøtte personalet og trives med et bredt samarbejde mellem forældrerådet og forældre. Fagligt er du yderst velfunderet i forhold til aldersgruppen 0-6 år. Du er et menneske, der kan lide dagligt samvær med børn, da du vil indgå i normeringen.

Du benytter anerkendende kommunikation, som en naturlig del af dit væsen og møder såvel børn som voksne i øjenhøjde. Du vil med din pædagogiske ledelse lægge linjen for samarbejdet i børnehusets personalegruppe og derigennem understøtte udviklingen af personalet. Du sikrer gennem kommunikation og væremåde, at friskolens værdigrundlag og samværsregler udleves blandt børn og voksne i børnehuset.

Vi forventer af dig, at du vil være åben og engageret i dit arbejde, og at du tager del i den pædagogiske mangfoldighed, der er udgangspunktet på en kombineret fri- og efterskole.

Vi tilbyder
Som afdelingsleder vil du blive del af et spændende arbejdsmiljø og et yderst engageret team af kolleger, hvor der er plads til såvel faglig som personlig udvikling og sparring.
Børnehuset ligger i fantastiske omgivelser nær ved skoven, som benyttes flittigt i dagligdagen, da vi værdsætter udelivet højt. Samarbejdet med skolen giver desuden mulighed for brug af faglokaler og fagpersoner, der kan danne baggrund for spændende aktiviteter inden for fx musik, bevægelse, natur, mad, kreativitet, sprog og fantasi.

Stillingen er en fuldtidsstilling, med løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Du kan læse mere på hjemmesiden her, samt på hhv. friskolens og efterskolens hjemmesider: www.glamsbjergfriskole.dk og www.gfeskole.dk Og du er velkommen til at kontakte skolens forstander, Ejvind Rosenvang, på 25 30 93 95 eller på skolens telefon 64 72 10 30.

Vi modtager ansøgninger pr. mail til kontor@gfeskole.dk Der er ansøgningsfrist tirsdag d. 22. maj 2018, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 22.