16
nov

Glamsbjerg Børnehus søger pædagog

Glamsbjerg børnehus, der er en afdeling under Glamsbjerg Fri- og Efterskole, søger en dygtig pædagog 33 timer ugentligt i børnehaven pr. 01.01.2019 eller snarest derefter.

Vi søger en pædagog, der brænder for udelivet og bevægelse/motorik.

Glamsbjerg Børnehus rummer en masse dejlige børn og engagerede voksne. Børnehuset indeholder mange små og indbydende rum og er blevet renoveret for ca. 1½ år siden. Huset består af to børnehavegrupper, hver med plads til 22 børn og en vuggestuegruppe med plads til 14 børn.

Børnehuset ligger i fantastiske omgivelser nær ved skoven. Desuden har vi en god og stor legeplads, som benyttes flittigt i dagligdagen, da vi værdsætter udelivet højt. Samarbejdet med skolen giver os mulighed for at gøre brug af faglokaler og fagpersoner, der kan danne baggrund for spændende aktiviteter inden for fx musik, bevægelse, natur, mad, kreativitet, sprog og fantasi.

Du skal være opmærksom på, at du indgår i samarbejdet og arbejdsplanen i hele huset, selv om du har din base i børnehaven.

Vi søger en pædagog, der har erfaring med 0-6-årsalderen, og som:

  • Kan arbejde progressivt med børns trivsel, udvikling og læring.
  • Kan arbejde inkluderende og anerkendende i tilgangen til børn, forældre og kollegaer.
  • Har overblik og er i stand til at organisere meningsfulde, trygge og dynamiske rammer og læringsmiljøer.
  • Besidder samarbejdsevner, stabilitet, fleksibilitet og engagement.
  • Evner at kommunikere og formidle.
  • Evner at reflektere over egen og kollegaernes pædagogiske praksis.
  • Har humør og er energisk.
  • Mestrer og evner det skriftlige arbejde.

 Vi tilbyder

Du vil blive en del af et spændende arbejdsmiljø og et yderst engageret team af kolleger, hvor der er plads til såvel faglig som personlig udvikling og sparring. Du vil blive medskaber af et udviklende og trygt læringsmiljø

Du kan læse mere på Børnehusets nuværende hjemmeside: www.glamsbjergboernehus.dk samt på hhv. friskolens og efterskolens hjemmesider: www.glamsbjergfriskole.dk og www.gfeskole.dk Og du er velkommen til at kontakte afdelingsleder, Zahra Dashti, på telefon 93639810 eller på børnehusets telefon 64 72 17 55.

Stillingen er på 33 timer ugentligt, med løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Vi modtager ansøgninger pr. mail til kontor@gfeskole.dk. Der er ansøgningsfrist 3.12.2018, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 50-51.

Ansættelsessamtalen er delt op i to. I første samtale i uge 50 er der indlagt et praktisk element, hvor du vil være sammen med os en formiddag eller eftermiddag omkring en praktisk opgave, der relaterer til stillingsopslaget. Fornemmer vi, at du efter første samtale matcher vores stillingsopslag, vil du blive indkaldt til en yderligere uddybende samtale i uge 51.