19
maj

Bedsteforældredag i Børnehuset

Hvert år inviterer Børnehuset alle børnenes bedsteforældre til en formiddag i Børnehuset.

Så kan bedsteforældrene få et indblik i børnenes dagligdag i Børnehuset, og de kan møde de voksne, som deres børnebørn er sammen med.

I år startede dagen på legepladsen. I alle hjørner og kroge var der små mennesker og voksne mennesker. Børnene havde travlt med at vise deres bedste legesteder frem, samt deres foretrukne gynge og mooncar.

Efter to glade fællessange med masser af fagter og bevægelser, skulle bedsteforældrenes medbragte blomster og frugtbuske i jorden. Bedene var forberedte, så børn og bedste(r) i fællesskab kunne plante. Sikken forvandling fra den sorte muld til de farverige og velduftende blomster. Der blev gravet, nippet, pudset og vandet.

Bedsteforældrene havde også alle en vandflaske med, som de sammen med børnene fyldte med perler, små sten, blomster og små søde hilsner. De skal hænge og pynte på hegnet. Så kan børnene mindes deres bedsteforældre hver gang, de er ude og lege.

Traditionen tro sluttede dagen af med et overdådigt kagebord, kaffe og saft.

Invalid slider id. Master Slider ID must be a valid number.