13
sep

Pædagog søges

Glamsbjerg Børnehus, der er en afdeling under Glamsbjerg Fri- og Efterskole, søger en dygtig pædagog/pædagogisk assistent 33 timer ugentligt i vuggestuen pr. 1.11.2019 eller snarest derefter.

Vi søger en pædagog/pædagogisk assistent, der brænder for motorik og bevægelse.

Glamsbjerg Børnehus rummer en masse dejlige børn og engagerede voksne. Børnehuset indeholder mange små og indbydende rum og er blevet renoveret for ca. 2 år siden. Huset består af to børnehavegrupper, hver med plads til 22 børn og en vuggestuegruppe med plads til 14 børn.
Børnehuset ligger i fantastiske omgivelser nær ved skoven. Desuden har vi en god legeplads, som benyttes flittigt i dagligdagen, da vi værdsætter udelivet højt. Samarbejdet med skolen giver os mulighed for at gøre brug af faglokaler og fagpersoner, der kan danne baggrund for blandt andet vidensdeling og spændende aktiviteter inden for fx musik, bevægelse, natur, mad, kreativitet, sprog og fantasi.

Du skal være opmærksom på, at du indgår i samarbejdet med både børnehuset og skolen. Vi forventer også, at du skal deltage i 4 medarbejderrådsmøder om året.

Arbejdsplanen gælder ligeledes i hele huset, selv om du har din base i vuggestuen. Du skal også være indstillet på, at alle i huset deltager på lige fod i udførsel af de praktiske opgaver og gøremål.

Vi lægger stor vægt på forældresamarbejde.

Vi søger en pædagog, der brænder for at arbejde med 0-6-årsalderen, og som:

  • Kan arbejde progressivt med børns trivsel, udvikling og læring.
  • Kan arbejde inkluderende og anerkendende i tilgangen til børn, forældre og kollegaer.
  • Har overblik og er i stand til at organisere meningsfulde, trygge og dynamiske rammer og læringsmiljøer.
  • Evner at arbejde selvstændigt med en gruppe børn.
  • Har lyst til at tilrettelægge motoriske og sansemotoriske aktiviteter.
  • Besidder samarbejdsevner, stabilitet, fleksibilitet og engagement.
  • Evner at kommunikere og formidle, samt mestrer det skriftlige arbejde.
  • Evner at reflektere over egen og kollegaernes pædagogiske praksis.
  • Har humør og er energisk.
  • Det ville være dejligt, hvis du kan spille guitar eller et andet instrument.

Vi tilbyder:
Du vil blive en del af et spændende arbejdsmiljø og et yderst engageret team af kolleger, hvor der er plads til såvel faglig som personlig udvikling og sparring. Du vil blive medskaber af et udviklende og trygt læringsmiljø.
Du kan læse mere på Børnehusets nuværende hjemmeside: www.glamsbjergboernehus.dk samt på hhv. friskolens og efterskolens hjemmesider: www.glamsbjergfriskole.dk og www.gfeskole.dk Og du er velkommen til at kontakte afdelingsleder, Zahra Dashti, på telefon 93639810 eller på børnehusets telefon 64 72 17 55.

Stillingen er på 33 timer ugentligt, med løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Vi modtager ansøgninger pr. mail til kontor@gfeskole.dk. Der er ansøgningsfrist (fredag den 27.9.2019) og vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 44 – (Mandag og tirsdag den 28 og 29 oktober)
Ansættelsessamtalen er delt op i to. I første samtale i uge 43 er der indlagt et praktisk element, hvor du vil være sammen med os en formiddag. Vi forventer at du sætter en motorisk aktivitet i gang sammen med en gruppe børn i vuggestuen i ca. 15 -20 minutter. Fornemmer vi, at du efter første samtale matcher vores stillingsopslag, vil du blive indkaldt til en yderligere uddybende samtale i uge 44.